Hei alle surfere!

Som sikkert noen av dere har fått med dere, er jeg den heldige vinner av Best På Nett'97. Jeg må derfor rette en stor takk til dere surfere som stemte på meg under avstemningen! Jeg personlig hadde trodde faktisk at det var en av disse under kategorien "Design" som ville gå av med seieren, i og med at disse skaper det beste førsteinntrykket. Det virker derfor som om, utrolig nok, at dere faktisk har orket å lese noe av det jeg har skrevet. Nå skal jeg ikke påstå at min egen webside skaper et dårlig førsteinntrykk, men jeg tror dere har skjønt hva jeg prøver å si.

Ved å vinne denne konkurransen har jeg tilegnet meg et digitalt kamera. Dette kommer jeg sikkert til å finne på noe sprell med. :) Ironisk nok har jeg også fått et sett av Microsoft FrontPage 98. Men det gjeveste av alt har helt klart vært linkene fra SOL og Kvasir. Dette skal jeg hilse og si at har dratt opp antall hits i det siste!

Det er svært moro å vinne slike konkurraser. Men det fører alltid med seg litt bilder, intervjuer og slikt. Og det er ikke akkurat det undertegnede liker best her i verden. :) Jeg hadde et lite intervju med SOL over telefonen, og det gikk veldig greit. Men da programlederen i Safari, Birger Vestmo, ringte til meg på tirsdag og spurte om jeg ville intervjues på direkten onsdag morgen, skal jeg hilse og si at det var en nervøs Svenn Richard Mathisen som sa "ja" til dette. Men det gikk ganske greit, og lydsnutten av dette intervjuet kan du godt laste ned her.

GOD JUL og et riktig godt nytt SURFEÅR!


Svenn Richard Mathisen / srm@srm.net / 17.12.97