Ikke alle hater dem

Tro det eller ei, men det finnes faktisk de som påstår de ikke hater edderkopper. Noen går faktisk til det store skritt å maile undertegnende for deretter gi ham en smekk på labben for å ha laget disse sidene. Selvsagt skjønner vi ikke de normale av oss hvorfor edderkoppen skal ha rett til å leve, men siden vi tross alt lever et et samfunn med stor grad av ytringsfrihet, har jeg her lagt ut litt småtteri folk har sendt til meg:


Dra et annet sted med de såkalte "morsomhetene" dine. Du kan sikkert gjøre det bedre.

Hilsen VOE (Vern Om Edderkoppen)


Hei !

Som advokat til Ernst og Haralds gjenlevende har jeg fått i oppgave å fjerne siden din og kreve erstatning for tapt fluemat og spindelvev.

Herved ber jeg, deg srm, om å møte i høysterettsspindevev imorgen, klokken 12.00 presis.

Denne pinelige saken kan løses ved et forlik, du srm, fraber deg alt ansvar vedrørende misshandling av edderkopper og må si en side du har laget til MorphKid.

- Med vennlig hilsen Advokat MorphKid.


Selv om du ikke liker edderkopper, kan det vel hende at andre gjør det. Å bruke så mye energi på å avle vold, trodde jeg ikke var mulig. Men greit det. Tydligvis er du ikke kristen så du driter i det, men jeg vet bedre.

Husk at også du kan bli et bedre menneske, det er aldrig for sent. Et par år til, og den værste pubertetstiden er over (med behov for å vise seg frem og påstå noe), da vil du være et bra prospekt for oss i sirkelen.

Vennlig hilsen
Suverin Suveren


FY!!! Du er slem du...Før likte jeg ikke edderkopper men nå syns jeg bare synd på dem.Tenk om noen hadde gjort sånne ting mot deg visst du var så liten og forsvarsløs!

Marit Reitan

Kjære Marit.

Du skal vite at edderkoppen er et ekkelt dyr uten større grad av intelligens. At du i den senere tid har utviklet sympati for de små muggene dyra er rett og slett skremmende. Selv er jeg nemlig tilhenger av Darwins utviklingslære og er derfor overbevist om at det er min plikt som menneske å utrydde laverestående dyrearter - derav spesielt edderkoppen.

- srm


Edderkopper er deilige om du bare bestemmer deg for å like dem. La dem krype over håndflaten din. Tross alt, de kan ikke gjøre deg noe vondt. Skjønne, deilige vesen er de.....la edderkoppene leve! Kjenn hvor deilig det er når de kiler deg inni handa......mmmmm.....nytelse kalles det.

Helge Varhaug


Før hatet jeg edderkopper like mye som du gjør, men så kom jeg til å tenke på at de BRINGER LYKKE! Etter det har jeg gradvis forandret meg....... dreper dem ikke SÅ OFTE lenger, men nøyer meg med å SE på dem mens jeg samtidig har den velkjente frysende, skjelvende følelsen langs ryggraden!

Hilsen Wenche