Metode 11 : Fly : Simons metode!

Du trenger: LockHead A44 Longbow (herlikoppter), flytrening (helst utført av deg selv), tilgang til en eller annen hemmelig NATO base
Teknisk grad: Middels
Effekt: Cool.
Tid: 5 minutter.

Uførelse

Dere ville kanskje ikke tro det selv om jeg har denpå digital opptak. Der jeg bor blir vi ofte plaget av meget store edderkopper. De største kommer noen ganger opp i en meter. En natt jeg skulle til å koble meg fra den linux serveren jeg holdt på å hacke, så jeg et av de beistene krype langs dørkarmen. Den var sikkert 3 kilo tung! (vitenskaplig mulig, hvis du så starship-troopers) Det er klart jeg tenkte denne tanken: 'Die, haha' Denne dørkarmen er ikke stor nok for oss begge. En av oss må ut!

Bare sånn tilfelsigvis hadde jeg tilgang til NATO anlegget på Storfross, så jeg tenkte på å prøve ut en ny metode. Longbow er et helikopter (herlikoppter) som kan ta opp til 20 Hellfire Missiler (hellfire, som i hell, brukes til å drepe tanks) Nå.. jeg lånte nøkkelen av naboen, og tok meg ett av helikopterne, fyrte opp, og fløy mot målet mitt. (jeg var jo ikke sikker på om det ville stå stille hele tiden mens jeg var borte; var jo noe av gunnen til at jeg tok med The Extra Heat Seeking Device (de sier insekter er kallbloding, men det kan ikke være sannt, hvordan skulle de ellerrs bli så store?)  

Når du har en av de i siktet er det ikke mye annet du kan gjøre enn å trykke Fire. Ikke mye problem, really. En hellfire  går rett fram, opp i luften, og rett ned mot målet. Jeg kan garantere ett svinn på 90% innen 10 meters radius av der du traff. Men vent. Dette er ikke den beste delen. Den beste delen er: Eksplosjonen, (haha) , å se restene som fyker (hihi) ehm.. eh.. joda.. 

Illustrasjon:

En stooor takk til Simon som sendte inn denne metoden!