Metode 13 : Klorin

Du trenger: Klorin, vask, avis e.l.
Teknisk grad: Middels.
Effekt: Skremmende.
Tid: Ca. 5 min.

Uførelse

Det anbefales å utføre denne metoden under oppsyn av en voksen, siden klorin er helseskadelig og kan lage flekker på klærne om man søler.

Først fanger du monsteret ved å få det til å krype oppå en avis eller et ark eller liknende. Du må passe på å brette påpasselig slik at det ikke kryper eller faller ut, men samtidig ikke knuse det.

Deretter forflytter du deg til badet eller et annet rom med en basefast vask. Noen har fortalt meg at alumiumsvasker ikke er så lurt, så kanskje vi bør holde oss til vanlige keramikkvasker. Sett korken i vasken, slipp edderkoppen oppi. Råkjapt tømmer du ren klorin i vasken (du har på forhånd tatt av korken slik at du ikke sløser bort unødvendig tid på barnesikringen), og du ser at edderkoppen sakte, men sikkert blir angrepet av basen og dør hen..

Til slutt er det bare å trekke opp proppen, og kadaveret forsvinner med kloakken.

Metoden kan også utprøves med fx. saltsyre, personlig har jeg aldri prøvd dette. Den kan også gjennomføres som en ren drukning, med bare vann, men da tar det mye lengre tid, og man kan risikere at andre edderkopper kommer til unnsetning med gummibåt.

Ulempe

Edderkoppen kan falle av arket/avisen hvis man åpner baderomsdøren for fort og lufttrykket får arket/avisen til å løfte seg. Edderkoppen *kan* krabbe opp ifra vasken, men det skjer sjelden. Klorin er farlig å drikke, bade i og få på klærne eller i øynene.

 

Resultat

Edderkoppens indre blir sakte, men sikkert bleket, slik at alle livsfunksjoner stanser opp. Lavmælte skrik kan høres.

En stooor takk til Stian Søiland / Stain som sendte inn denne metoden!