Metode 5 : Lighter

Du trenger: En lighter, gjerne med regulerbar flamme.
Teknisk grad: Ganske høy.
Effekt: Meget rå.
Tid: Normalt 10 sekunder, 20 for ekstra ivrige.

Uførelse

Foreta først en vurdering av edderkoppens posisjon: Dersom den ligger på gulvet, er det dumt å prøve bruke denne metoden. Da vil du sikkert brenne dine egne fingre. Hvis edderkoppen sitter på veggen eller i taket, er denne metoden rett og slett glimrende. For å ikke snakke om hvis den henger i tråd..

Når du føler deg klar til å ta beistet (personlig pleier jeg å hisse meg opp i ca. ett minutt), stiller du lighterflammen til det høyeste. Dette er viktig da du for det første slipper å komme så nær edderkoppen, og for det andre blir en coolere effekt. La hånden med lighteren være ca 20 cm under edderkoppen. Tenn deretter lighteren og beveg den sakte oppover mot det vesle krypet. Pass på å ikke bli overivrig! Det beste er når du ser edderkoppen klikke max, og at det begynner å ryke av den, men OBS: Edderkopper er mange ganger virkelig raske! Når den er først er blitt antent, er det bare en ting å si: Burn, motherfucker, BURN!

Ulempe

Kan bli svimerke i taket eller på veggen. Av enkelte store edderkoppen kan det også komme en liten ekkel dunst.

Resultat

Edderkoppen forkulles. Først ruller den seg sammen som en liten ball, mange faller også ganske raskt ned (for dere nervøse: vær obs på dette!). Deretter blir de en liten fin askeball. =)