Metode 6 : Hårspray

Du trenger: Hårspray.
Teknisk grad: Litt over middels.
Effekt: Langvarig og smertefull.
Tid: 10 minutter

Uførelse

Denne metoden å drepe en edderkopp på, som forøvrig er min personlige favoritt, er en av de lengste og mest pinefulle metodene. Anbefales sterkt for de som virkelig hater slike kryp, og som har litt tid til overs. Denne metoden pleier å være aktuell på baderom, spesielt før man skal legge seg (de kryper gjerne inn et åpent vindu sommertider dersom lyset inne har vært på). Denne metoden trenger ikke nødvendigvis bare gjelde edderkopper. Den kan også brukes på andre insekter som for eksempel den langbeinede øyestikkeren.

Dette hersker det respekt av. Grip fatt i hårsprayen og gi den et lite trykk like over edderkoppen. Den vil da bli deperat og prøve å løpe sin vei. Gi flasken et trykk til, og den begynner å slite. Alt gå tregere. Bena går ikke like raskt som før. Etter at den har sliti en god stund, kan du godt trykke en fem til ti ganger til, bare for å forsikre deg om at den sitter skikkelig der den skal.

Nå kan du velge mellom to ting:

  • La den henge der til pynt. Evt. gjester som besøker deg i fremtiden vil nok reagere stygt.
  • Fortsette med lighter-metoden (se metode 5) like etterpå. Da kan du ta deg GOD tid og pyrre skikkelig. Edderkopper som er tildekt med hårspray brenner BRA!
  • Ulempe

    Det kan bli litt mye kliss på veggene ved mye bruk av denne metoden. Snille fluer kan også sette seg fast i dette senere (altså, fluer liker vi!).

    Resultat

    Edderkoppen blir stiv som en plastikkdukke. Ved å la den stå og tørke noen uker, kan du ta den av veggen senere og leke litt med den.