[IRC-treff logo] 2. mai 1997. Merk deg datoen. Denne dagen var helt spesiell. Da var detnemlig IRC-treff! Alle de mest hardbarka folka på #sandefjord tasla ut av sinekryp-in og bega seg til Big Horn i Sandefjord. Her spiste de en bedre middag. Etterpå var det fest. Disse bildene viser bare litt av den gode stemningen som var på sammenkomsten.
Galleri1 Galleri2 Galleri3 Galleri4

Nå som vi endelig har klart å lage oss ei skikkelig koseside for kanalen vår, skal vi jammen skryte litt av oss selv også. Derfor har /me, (Ole-Magnus Ringdal aka Godfather) prøvd å skrive litt generelt om oss folk på #sandefjord, hvordan vi har utviklet oss fra å være noen duster som pleide å henge på nerdekanaler, hvordan vi koser med hverandre, hvor mye vi elsker å snakke sammen, hvordan vi fester sammen osv osv.

Jeg har tenkt til å begynne med begynnelsen. Ikke da IRC var noe helt nytt, men der #sandefjord begynte å våkne til liv. Ikke ble født, men da kanalen for alvor begynte å glefse til seg folk, og loggene plutselig ble 100k i døgnet. Det var tidlig på året, dvs. 1997. Jeg husker ikke helt detaljene lenger, men det var flere boter som slang fram og tilbake og det var ikke så mye styring i det hele tatt. Men en dag kom urkensom. Vår kjære bot som passer på med stødig kurs, med litt hjelp fra masterne sine som drar i trådene. Dessuten fikk vi nye op'er. Det var DA #sandefjord ble #sandefjord, og ikke bare #sandefjord. Hehe.

Allerede da var det folk som begynte å snakke om IRC-treff, og ivrige sjeler klarte til og med å arrangere det første "mini-treffet". Det ble avholdt på restauranten Da Vinci her i Sandefjord, og det var så *kjempekoselig* atte. :) Dessverre har vi ingen bilder fra den gangen.

Folka strømte på, og dødfødte prosjekter som #svgs og #tmvs døde ut og forsvant, og folka ble sugd inn i #sandefjord. Vi hadde nå klart å danne den ultimate kanal på IRC. Ingen over, ingen ved siden. (Sjølopptatte som vi er). Nå hadde vi blitt et skikkelig fellesskap, bestående av et mylder av folk som hadde ganske forskjellig bakgrunn, alder og ikke minst KJØNN. :))) Og nå var det selvsagt på tide med et nytt IRC-treff. Denne gangen skulle *alle* delta. Ikke noe tull. Og fredag 2. mai skulle det skje. Takket være vår vanvittig gode organisator og initiativtaker Bård (aka wix), fikk vi ordnet oss biff på Bighorn Steakhouse her i Sandefjord, og etterfulgt av koselig mimringsstund hos Espen (aka EsP). Og til og med folk fra andre kanter av landet (verden?) kom, noe som satte prikken over i'en. Treffet ble mer vellykka enn sikkert noen hadde forstilt seg, det var kort sagt MAKT. Dette kan man jo se av bildene også, som ble tatt blant annet under mimringsstunden hos Espen. Det er flere som har skylda for at dette ble så vellykket, men jeg synes at ALLE SOM DELTOK skal ha æren for suksessen. Hurra for oss!

Vi må selvsagt ha et nytt IRC-treff, og som kjent for de fleste på #sandefjord er det allerede under planlegging. Det er også satt av dato, 28. juni. ALLE må komme!! På vegne av kanalen håper jeg det blir like kult og kosete hos Anders (aka nickerne), og at kanalen lever videre til Internet ikke virker mer!

Til slutt vil jeg bare si at bildene fra siste treff ble skikkelig fancy, og jeg håper alle koser seg like mye med dem som jeg gjør. Like bra bilder neste gang!!


En stor takk til EsP og Juttamari som tok disse flotte bildene. :)
Disse websidene er laget av Svenn Mathisen aka srm. Bildekommentarer av nickerne og srm.

Du kan også hente ned alle bildene i en zip-fil.
Se ellers den offisielle hjemmesiden for #sandefjord.