Rettetasten - logo
Hovedside
Hvorfor?
Hvordan?
Mailinglist
Aktiv
Publisering
Hvorfor startet Rettetasten?

Det er per i dag vanskelig å finne noe på nettet som er underholdene å lese. Har du noen gang sett på en god del hjemmesider på nettet? Da har du nok, som mange av oss andre, funnet ut at standarden på sidene er meget lav. Ofte står det bare litt informasjon om personen som har laget hjemmesiden, og kanskje finnes det noen få linker til andre steder på nettet.

Ellers preges sidene ofte av java, frames, gifanimasjoner og mye grafikk. Dette tar for mange lang tid å laste ned, og det er også lite spennende i lengden å se ti forskjellige varianter av "under construction"-bilder. Vi er på ingen måte imot grafikk, men vårt motto er: Tenk mer på sidens innhold!

Vi syntes det var på tide å opprette en gruppe bestående av frivillige mennesker som liker å skrive, samt lese det andre har skrevet. På denne måten blir det lettere å finne interessant lesestoff på nettet, og det vil samtidig bli mer gøy å skrive dersom man vet at folk kommer til å lese det man skriver. Kanskje man til og med kan få litt kritikk, eller forslag til forbedringer? Og litt inspirasjon av det andre har skrevet?

Se også: Hvordan fungerer Rettetasten?