Busslogg'97!
Busslogg'96!
Intervju med en bussjåfør.
Hør meg lese!
Bussen veltet!
Kåserier om buss.
Jeg forteller om buss i mp3.
Hva folk sier om denne siden.
Gi meg respons!
Hva folk sier om bussiden.
Fra René Normann Skistad
Jeg er faktisk meget imponert over siden din. Den er veldig bra. Det er utrolig at noen klarer å skrive om de daglige turene på bussen om til noe så morsomt. Det er faktisk interessant.
Fra Tom Henning Barnung
Hvis ikke dette var et tøft resyme om å kjøre buss så vet ikke jeg! Hvordan i helvete har du funnet på å skrive alt det her? Du må ha verdens beste fantasi!
Fra Asgeir Gjesdal
Jeg har nettopp lyttet gjennom busserfaringene dine (det var forresten utrolig kult med real audio). Jeg vil bare si at problemene dine er veldig like mine...buss er noe herk...og jeg er glad for at noen endleig sier fra om hvordan denne gruppen har det..ikke sant?? Ellers vil jeg si at siden din er utrolig bra, og kult laget.
Fra Tobias (Strez)
Jeg leste buss-siden din, og har ikke ledd så mye foran en pc-skerm siden en eller annen gang på irc (besøk #barnehagen forresten! (EF-net)). Vel. Det var morsomt, og jeg kjenner meg absolutt igjen i tankegangen din :o) . Mange ganger har jeg tenkt på de samme tingene som du skriver om (spesielt når man skal reise seg og sånn :o) og lurt på om jeg egentlig er litt unormal. Men: Siden din var redningen. Jeg er ikke alene her i verden! Ps! I Bergen har vi 4 buss-selskaper. tenk på det du. oi. :o)
Fra Fredrik Thoresen
BUSS-SIDENE DINE ER GENIALE!!!!!!!!!
Fra Eivind Eggum
Jeg må si at alle sidene dine er helt geniale. Har du vurdert medlemskap i MENZA? Ikke det nei, så gjør det da.
Fra Ole Kristian Valle
Kan du hjelpe meg med noen opplysninger? Jeg prøver å lete etter bussulykker hvor bussen har hekkmotor. Jeg er i ferd med å legge frem noen fakta om hva som er best i bruk. Dette hadde jeg tenkt å presentere for det nasjonale busselskapet på Færøyene. Sidene dine er eller meget bra. Stor underholdningsverdi, og ikke minst en god ide
Fra Marcus Husby
Disse sidene er rett og slett geniale! :-)
BUSS RULEZ???
Fra John M. Solli
Denne siden er absolutt den beste siden jeg noen gang har besøkt på nettet. Jeg som mange andre, har lest disse buss-sidene dine. Jeg må virkelig si at jeg er imponert. Personlig har jeg blandete følelser om det å kjøre buss. Noen ganger kan det være godt å sette seg ned i et bussete, og bare relax. Men som regel er det et stort herk. Takk, for en fantastisk side!!!
Fra Tonje og Marit
Jeg og venninna mi er skikkelig imponert av deg og din filosofi. Buss er noe herk!!!!! Vi busser hver dag heeeele året og er luta lei. Hadde vi skrevet busslogg, hadde det blitt bøker med rare hendelser! Eller, en hvordan-vi-kommer-oss-på/til-bussen-logg hadde kanksje vært på sin plass.....En gang fikk bussjåføren raseri anfall og gikk til angrep på en elev og greier. Rev til og med sund månedskortet til eleven. Da gikk elevene til sak!!!!!!!!!!! Det måtte jo være grenser. Vi hadde jo en spenna gærn rektor så vi hadde jo fortjent en virkelig snill og grei sjåfør. Det er bedre med den kuuuuuuuuuuleste av alle sjåførene: ØRJAN!!!!! Han spiller pop-rush hver dag og volumet er ekstremt høyt. Heldigvis er dette bare busser for skoleelever. Ellers hender det jo at sjåfører glemmer å ta av fra hovedveien, og da morer vi oss. Enkelte rare elever synes det er fryktelig morsom å "plinge" uten at noen må av. Som straff kjører de forbi det mest "populære" busstoppet og kjører opp til "vårt" busstopp. DET ER SKIKKELIG KULT! Da sitter vi bondeknølene med dollar glis fra øre til øre. Bussturene kan være orn`tlig artige!!!!
Fra Anne Rindahl Karlsen
Nei, vet du hva. Dette er det beste jeg har lest noen gang!! Og jeg må bare innrømme at jeg har nok akkurat de samme tankene som deg når det gjelder å kjøre buss!!! Stå på, gutten min! Du kommer til å bli stor en dag. : )
Fra Eivind Andersen
Jeg har være inne på sidene dine i lange tider,og har ennå ikke gått lei. Dette er rett og slett genialt. En busshistorie fra Lillesand (altså der jeg bor) : Her har vi en buss kalt "miljøbussen", og for tja.. et par uker siden, krasjet den litt (og kom ikke løs.. alle skoleelevene = for seint til skolen) like ved der jeg bor (vel akkurta det var vel ikke så spennende). Men det som var litt kult var at busssjåføren har "spilt" SUPERMANN på TV2's show "nå eller aldri" (som gikk for et par år siden) Der hoppa har rundt i Lillesand og redda katter i træra, og hjalp gamle folk over veien.
Fra Silje
Ja,ja jeg kan vel ikke annet enn å innrømme at jeg er meget imponert over din humoristiske sans og din evne til å sette ord på alle de tingene som helt sikkert svirrer rundt i hodene på de fleste av oss innbarka busskjørere... Tenkte at jeg måtte slenge inn en liten kommentar i og med at det ikke var noe respons fra noen andre hunkjønn her...
Fra Erlend Leonhardsen
Sidene dine er LAUDABILIUS Jeg liker humoren din meget godt for di jeg har mye (mer,mest) av den selv. En del av det du skriver om å kjøre buss har jeg ofte tenkt over før. Selv reiser jeg meg et par meter før bussen stopper. Noen ganger venter jeg tilogmed litt. Dette gjør jeg for å fortelle at joda jeg skal også av her, men jeg har ingen hast, jeg er mer erfarne bussere enn dere og jeg har ikke hastverk fordi jeg vet at bussjåføren med sitt allstedsnærværende gode humør og tid venter til jeg har reist meg. Jeg har forresten kjørt buss påMalta. Det var ingen stor opplevelse(Bortsett fra at alle kjørte i 110 på smale fjellveier, untatt bussen vår som kjørte fort.)
Fra Ellen
Hallo du bussreisende... Jeg identifiserer meg veldig i mye av det du skriver. Selv reiser jeg med buss ca.1-- 1og 1\2 time hver dag , og det på komunens verste strekning. Det er på en fjellovergang som heter "Svinberget" av naturlige årsaker. Nå er det kommet en halv meter snø , og på "Svinberget" er det speilglatt. Vi har flere ganger blitt stående fast , og etter å ha spøla litt , går bussen kun en vei...-Bakover. Vi får også komunens verste busser , noe som gjør det hele enda mer utrygt. Dette er fordi noen av oss bråker litt og herper noen busseter i ny og ne. Men det er bare fordi at når vi får så dårlige busser tenker vi bare : "Det er ikke så nøye..." Så nå er vi på en måte kommet inn i en ond sirkel... Bussene går også alt for tidlig i forhold til når vi begyner på skolen. Bussene kommer klokka 08.05 da vi egentlig kunne ha sovet i en halvtime til , men den halvtimen er vi nødt til å ta igjen ved å vente når vi har kommet frem til skolen. Busser stinker!!!
Fra Geir Arne Eriksen
Sidene dine er brilliante og jeg må si som "fersking" at det er ufattelig at det er mulig å lage slike "ting" på en datamaskin. Dette må ha tatt tid! Hvis du har noen tips på hvordan man bør angripe problematikken med å lage egen hjemmeside så er jeg åpen for forslag. Som lærer, så gledet det mitt hjerte å se så mye tekst på dine sider. Jeg har forresten sendt denne sideadressen til noen kolleger så du og dine hjemmesider blir nok diskusjonstema i morgen på jobb. Jeg får bare oppfordre deg til å fortsette med skrivingen Hilsen Geir
Fra Mari
Heisann!! Eg har akkurat lest buss-sida di,og eg kjente meg igjen i tankegangen din. Faktisk har eg tenkt ein del over problemstllingane iløpet av bussturane mine,og har fortalt refleksjonane til vennane mine,men dei såg berre rart på meg. Sjølv tek eg buss ca. 30 min kvar dag. Det einaste positive er alle samtalane eg kan lytte til.Utrulig kor høgt folk pratar på bussane, og nesten ingen tenker over at omtrent alle andre på bussen kan høyre dei. Vel, vel, eg likte i alle fall sida di! Fortsett det gode arbeidet!
Fra Marita Bjerke
Jeg må bare si at disse sidene var fantastisk bra...Også at det går ann å skrive så mye om en busstur da...Tar buss noe ganger om dagen lissom, og jeg skal være enig i at det er kjedelig, og alle de andre påstandene dine...Men å skrive om det..NEI det tror jeg aldri jeg kunne gjort!
Fra Ida Lindvig
Jeg så artikkelen om deg i Tønsbergblad og ville sjekke sida di ut. Kjempebra! Selv er jeg ei 16 år gammel jente som pendler hver morgen fra Nøtterøy til Framnes. Det du forteller fra pendler miljøet stemmer kjempe bra. Jeg sitter også å lurer på de samme buss-spørsmålene. Når skal jeg plinge,tør jeg å snakke høyt osv. Lykke til videre i buss-livet.

PS: Buss sjåfører er livsfarlige. I løpet av mit halvårlige pendler liv,har jeg opplevd et nesten bil-kræsj og en gammel dame -påkjøring.
Fra Inger
Kjempebra buzz side, selv om jeg tar skolebussen i norges utkantstrøk, Selbu, kjenner jeg meg igjen. Jeg er vel så heldig å ha tatt norges verste bussrute, bussen til Trondheim over Mostadmarka(!). Det er fint å se tilbake på opplevelsene og se at det faktisk går an å le av det!
Fra Morten Tangerås
Har ikke sett så morsomme sider siden jeg var her inne sist :-) (Rotet litt i bookmarks!) Kjører selv budd ca. 5 mil hver dag!
Fra Lars CLausen
Hei Vi er meget inponert over buss-sidene dine.

Hilsen 2 bussjåfører
Fra Tobben
Har lest buss-kjøret ditt, og jeg kan da fortelle deg at du bør være glad for ikke å gå på skole i Trondheim. Her er kollektivsystemet en eneste stor vits. Nå som snøen er kommet er det værre enn noensinne.
Fra Ketil
Glimrende arbeid du har gjort hre... buss-stilen er bare aller aller aller best!!!!! mmm hmmm glimrende. Mine komplimenter til kokken!!!!!!
Fra PsykoPAT
Jeg kom over mp3 fila i tekno, og syntes det var kjempe tøfft! Tar buss hver dag selv, uff! :-( Dette var dritt kult altså!
Fra Kenneth Klausen
Jeg må vel bare ta av meg hatten og si at dette er vel noe av det gøyeste jeg har lest på en stund!! At det går an å skrive så mye om noe så helt naurlig som bussen er jo i seg selg utroolig, men det å skrive noe som holder meg våken klokka halv 3 på natta når jeg nesten ikke sov natta før er hakket før et mirakel...

Det værste med det du skriver er liksom at det er ganske mye av det som er sannt. Jeg vedder på at det er velsig mange av mine venner som vil kjenne seg igjen i mange av disse situasjonene... Jeg selv er intet unntak!!!
Fra Rune Åse
Sidene dine er helt topp. Selv kjører jeg aldri buss, men jeg kjenner en som har gjort det!
Fra Gunnar M. Eriksen
En meget morsom side. Jeg jobber i et av Norges største busselskap som prosjektlader. Du har gitt meg mange nye momenter i mitt videre arbeid. Stå på - husk buss er ekte kjerlighet i følge min kone.
Fra Tore Ismanto Hofstad
Jøss. Jeg er en som tar skolebuss selv, hver dag. En tenker aldri noe over det, men mye av det du sier er sant. Jeg synes du er på høyde med selveste ØYVIND THORSEN i dette kåseriet, og han er jo mesteren! Nei, jeg bare grarulerer deg med et skikkelig bra kåseri. Bra gjort å få noe slikt hverdagslig så artig. (tips Jerry Seinfeld!) Meget bra!!
Fra Tobben
Har lest buss-kjøret ditt, og jeg kan da fortelle deg at du bør være glad for ikke å gå på skole i Trondheim. Her er kollektivsystemet en eneste stor vits. Nå som snøen er kommet er det værre enn noensinne.
Fra Kristin
WOW! Endelig ein som fikk sagt det. På min 1time og 1kvarters busstur har eg telt 121 svinger!! Det er nemlig så mange interessante folk på bussen. Det mest irriterande er at me står stille i tjuge minutter når me har kommi halvvegs (korresponderar med Haukeliekspressen). Tjue minutter ekstra søvn, mmmm det hadde vært noko det! Lover å avgi rapport om antall brøytestikker på vegen ned! Rart det ikkje var fleire jenter på responssida. Eig dei ikkje humor?
Fra Ragnhild
Nå er jeg vanvittig imponert her. Så en omtale av siden din i et datablad, og jammen stemte det de sa. Dette må være den tøffeste siden jeg noen gang har vert innom, og de derre kåseriene dine ville fått norsklæreren til å besvime av henrykkelse...At du i tillegg bare er to år eldre enn meg gjør at jeg begynner å lure på hvordan du får det til...Dette var virkelig bra saker, I'm imressed...Skal stikke innom #sandefjord en gang jeg, frister å snakke med deg må jeg si =) Take care !!!
Fra Christopher Neumann Ruud
Virkelig Genialt! Buss er ikke det morsomste å ta, og endelig er det noen som setter fingeren på det. Slikt burde flere bruke sine surt ærvervede 10 MB serverplass til. (I motsetning til de talentløse "Dagens hjemmside!" på home.sol.no) Takker og bukker for litt humor i herdagen
Fra Kim H. Bjorheim
WOW! Beste sidene jeg har sett på lenge! Helt seriøst: Detta bør du lage bok om! Buss er så absolutt en del av den norske folksjela som Tande P har forbigått i stillhet!!! HELMAX! Er det mulig å komme med bidrag til sidene eller? Har ikke fått tid til å lese alt ennå, men det ser jeg frem til!
Fra "Gulars"
Kuul hjemmeside du har laget, rimelig omfattende. Stilig med Hollywood stories. Bare pass på så du ikke får ultralange fingre, og lut holdning av all datajobbingen. Forskning viser jo at menneskerasens anatomi endrer seg p.g.a mindre fysisk aktivitet og mer datajobbing. Men det tar jo århundrer, for ikke å si årtusener før man kan se endringene...Så det er vel ingen fare med deg.
Fra Katrine Sundby
Dette var rett og slett utrolig bra, det er ikke noe rart i at hjemmesidene dine er blitt kåra til årets beste, det går nemlig an å forstå det som står der! Men det absolutt beste er den fine humoren du har hele veien. På bussidene klarer du å sette ord til tanker - til de tankene ALLE som tar buss hver dag tenker. Du MÅ fortsette med bussloggen!!! VESTFOLD ER BEST!!!
Fra Klara Sjo
Du skal være glad. Jeg bor pt. i Athen og tar bussen til universitet der hver dag. Univeritetet der ligger lang uti Huttaheiti og dit kommer man med buss nr. 222. Først går jeg en halvtime for å slippe unna en buss, når det regner, som det ofte gjør om vinteren kan jeg ikke gjøre det. Da hopper jeg på en trolleybuss som tar en halvtime og som det alltid er kontroll på slik at jeg skal slippe å bli våt på føttene. Så kommer jeg til der universitetsbussen går fra, stedet heter treffende nok Akademia. Så er det bare å spisse albuene. Når bussen kommer, en eller annen gang, de bare kommer, det finnews ingen ruter løper du mot en av dørene, sloss med gamle damer og sparker ekle greske gutter på unevnelige steder for å komme inn, plinge billetten din og få sitteplass, som regel tar du plass først. Av og til kommer en sur gammel kjerring som skal i begrevelse til sin svigersøster(universitetet ligger like ved en stor gravplass)og hun forlanger å få oplassen din. jeg skal ikke gå inn på de ulike metodene disse kjerringene bruker, men ingen av dem er særlig fine. Du gir opp plassen din, resten av turen står du sammen med de ca 78 andre stakkarene som har blitt frarøvet plassen sin. Tidligere pleide jeg å bruke sekk, det har jeg sluttet med , og har gått over til en stor veske av to grunner: Jeg klarer alltid å slå ned en eller annen med sekken min. Jeg tilhører det svake kjønn (såkalte svake kjønn vel å merke) Noen menn mener visst at bussen er et fint sted å bli kjent med nye jenter, altså kjenne i den håndfaste betydningen f.eks på låret eller baken. Da slenger jeg vesken mellom oss, det pleier å virke, om ikke det går så må jeg bruke mindre subtile metoder som jeg holder hemmelig, samt et unnskyldsfylt blikk og et "signomi" ("unnskyld") Du kan nemlig vanskelig flytte dg etter som bussene til vanlig inneholder rundt 140 m4nnesker, men bare er beregnet for 100, hvorav 70 er stående. Slutten av bussturen min er opp en bratt bakke, en dag kommer en buss til å gå baklengs nedover, jeg håper at jeg ikke er på den da. Det er ikke alltid jeg tar bussen, ofte er det streik på bussene, og da må jeg gå, det tar meg bare litt lengre tid enn den 45 min lange turen på bussen, men til gjengjeld holder lungene mine på å dø pga smogen i Athen. Før jeg reiste hjem til Norge på juleferie leste jeg i avisen at bussjåførene lovet ikke å streike mer før jul, det var den 16. desember. Når jeg kan finne på å klage til venner og bekjente over bussystemet pleier f.eks Rufaro ( fra Tanzania) og Sifa ( fra Russland) Pleier å trøste meg med at det er verre der, Rufaro sier at av og til må de gå av bussen for å dytte den opp bakkene, mager trøst.. Men dog, det er billigere en hjemme. Og det finnes verre ting
Fra Marthe
Siden din var kjempebra, det her var en av de få hjemmesidene som faktisk har vært morsom å lese. At du klarer å skrive så mye om busskjøring er helt utrolig. Jeg tenker du må ha filosofert ganske mye over dette?!! Jeg selv har aldri tenkt på busskjøring i disse baner(utrolig nok!!!?)
Fra Ronny Andreassen
Skryt! Skryt! Skryt! Skryt!
Nå vil jeg gi deg en annen beskjeftigelse. Hva med en liten essay om matbordets mange gleder, triumfer og foreldres formaninger om å ete opp ertene og alle de andre #%&€ grønnsakene. Skulle være noe for enhver smak der tror jeg :) Nåja, det var nå bare en idê. Jævlig (norlænning veit du :)) bra busside og slikt. Stå på med fremmingen av den norske språkformen i disse amerikatider.
Fra Anita
Er på jobben og skulle bare sjekke mail da jeg så vinneren var kåret.. har ikke fulgt noe med på det der, men måtte ta en rask titt da vettu.. rask ja.. hehe.. ble sittende og lese og lo så tåra trilla.. buss-sidene dine er utrolig bra.. skjønner ikke at det går an å få så mye stoff ut av en busstur.. men det er kanskje fordi jeg aldri kjører buss selv.. ;) Fortsett det gode arbeidet. :)
Gi meg respons!
Jeg setter meget stor pris på respons på mine sider. Send meg gjerne en liten melding om hva du synes.

Svenn Richard Mathisen