srm

srm

Info meg meg selv

  Det var en gang...
  Hans nettaktiviteter.
  Personlighet.
  Hobbyer.
  Den heftige familien.
  Tassen i virkeligheten
  Hvor få tak i ham?!

Mitt liv

  Om hovedpersonen
  Svenns skrivebord
  Militæret, Hysnes 99/00
  #nattogdag
  Russen 1999
  Work: SRM Consult

Grønnsaksstoff

  Buss - Hva med det?
  Ole Brumm siden min
  Mine flotte tegninger
  Trim hjernen din
  Hjemmespikka mp3'er
  Hjemmespikka progs
  Edderkopp-sida
  Reklamefilmer
  Otto på ville veier!

Nerde- og skoleting

  Fra Bell til Internett
  Forbudte bøker
  WinGate - oppsett
  Internett Relay Chat

Misc

  Daria Date
  Daria SMS
  Svenns skoleside
  The Gathering'98
  Ostehøvel Partiet!
  Rettetasten
  Lenker

Eksterne srm-tjenester

  Paragrafen.no
  Konkursrådet
  KonkursBørsen
  Propaganda
  Svenn sin skoleside
  SRM Publish, en PHP basert publiseringsløsningNettaktivteter

Jeg har vært aktiv på Internett i 29 år, og begynner derfor å bli rimelig kjent med mediet. Min store lidenskap er PHP og mySQL, hvilket utgjør hovedredskapene i å lage nettsteder som benytter database. Har kommet opp i et godt antall av nettsteder hvor PHP og mySQL er benyttet og tallet er stigende. Ved NTNU har også JSP og Java vært tilført intravenøst. Delphi lærte jeg på vgs.

Jeg liker spesielt nettsteder som inneholder en god del informasjon og/eller humoristiske tekster - eller som i hvert fall inneholder noe informativt. Mitt generelle råd til de som skal lage hjemmeside er å benytte mer tid på å skrive istedenfor å fikle med mye webfjas (hvis ikke dere tjener penger på det, da... *mihi*). Med fjas mener jeg for eksempel javascript eller animasjoner. Husk at det er teksten som forteller noe!

Samtidig som jeg surfer, leser news, utvikler webtjenester eller finner på andre narrestreker, er jeg noen ganger å finne på IRC. På nettet driver jeg IRC-kanalen #NattOgDag som er å finne på IRC-nettverket EFnet. Her er vi en fin liten gjeng som har det meget koselig. Stikk gjerne innom for å hilse på oss!

Ellers har jeg det selvsagt svært så moro med å mekke og ordne med srm.net (her du er nå). Driver også en liten skrivegruppe ved navn Rettetasten (mer om dette i et senere kapittel). I tillegg har jeg også utviklet en god del nettsteder for diverse firmaer med mer.