srm

srm

Info meg meg selv

  Det var en gang...
  Hans nettaktiviteter.
  Personlighet.
  Hobbyer.
  Den heftige familien.
  Tassen i virkeligheten
  Hvor få tak i ham?!

Mitt liv

  Om hovedpersonen
  Svenns skrivebord
  Militæret, Hysnes 99/00
  #nattogdag
  Russen 1999
  Work: SRM Consult

Grønnsaksstoff

  Buss - Hva med det?
  Ole Brumm siden min
  Mine flotte tegninger
  Trim hjernen din
  Hjemmespikka mp3'er
  Hjemmespikka progs
  Edderkopp-sida
  Reklamefilmer
  Otto på ville veier!

Nerde- og skoleting

  Fra Bell til Internett
  Forbudte bøker
  WinGate - oppsett
  Internett Relay Chat

Misc

  Daria Date
  Daria SMS
  Svenns skoleside
  The Gathering'98
  Ostehøvel Partiet!
  Rettetasten
  Lenker

Eksterne srm-tjenester

  Paragrafen.no
  Konkursrådet
  KonkursBørsen
  Propaganda
  Svenn sin skoleside
  SRM Publish, en PHP basert publiseringsløsningHobbyer

Hei igjen. Du er nå kommet til kapittel fire. Hyggelig at du fremdeles følger med! Som nevnt i kapittel to, er Internett en dingseboms jeg har det litt moro med. I og med at jeg allerede har nevnt dette tidligere, og at du sikkert har en mer komplisert hjerne enn en middels stor amøbe, trenger jeg ikke si mer om den saken for at du skal forstå at dette faktisk er en av mine hobbyer (jeg sa det likevel - for sikkerhets skyld. Hei alle amøber!)

Hva for noe annet driver så denne karen med? Trener litt (løfter bittelitt vekter og slikt) og tar gjerne en løpetur når jeg kjenner at jeg har et overskudd å ta av. I det siste har det dabbet litt av med joggingen, men jeg er fremdeles ute og løper i ny og ne. Av rent eksperimentelle grunner løp jeg faktisk fra Sandefjord til Tønsberg for å ikke så altfor lenge siden.

Jogging har jeg drevet med siden jeg sluttet på konkurranseturn da jeg var 10 år. Turningen ble for mye for meg og jeg følte for å finne på noe annet. Etter jakten på en litt annerledes sport, begynte jeg midlertidig med litt løping med min kjære Far! Og her er jeg fremdeles. Fordelen er selvsagt at man kan leve et ganske så fritt liv, og trene bare når man selv vil. Aller helst liker jeg å jogge i skogen.

Jogging eller ei; vinter liker jeg i hvert fall ikke. Jeg er en sommergutt. Jeg elsker sol, båtliv og måkenes flotte røst (vel, vel). Jeg er ikke akkurat spesielt flink til å gå på ski. Faktisk er det noen år siden sist jeg sist gjorde det (etter all mobbingen fra visse familiemedlemmer etter forrige gangs skitur nekter jeg å prøve igjen!). Og tro det eller ei: Jeg har aldri stått på skøyter. :) Slalåm står jeg statistisk sett en gang hvert andre år.

Jeg liker svært godt å skrive. Gjerne om ting som kanskje ikke er så forferdelig viktig. Du kan jo kanskje lure på hvorfor, i og med at jeg ikke liker å prate om slikt. Er nok av den typen som observerer, og som liker å sette ting i perspektiv. Kan ikke akkurat si at jeg synes det å skrive norskstiler røsker så hemningsløst, den gang det var aktuelt, fordi det blir med en gang altfor alvorlig. Jeg liker å skrive lettlest tekst som ikke skal rettes eller vurderes av andre. Dette var også mye av grunnen til at jeg startet opp noe som kalles for Rettetasten.

Om det kan kalles en hobby vet jeg ikke, men stort sett trives jeg i hvert fall på kaffebar. Spør meg ikke hvorfor, men det er nok en kombinasjonen av sosial hygge og se-og-bli-sett-faktor som gjør seg gjeldene. Begge deler er som kjent viktig for å trives som student. Uten å trekke noen generelle retningerlinjer har det hittil gått mest utover herr studievenn Øystein eller venninne Ingvild.

Foruten alt dette, liker jeg å gjøre mye annet. Se filmer, TV-serier, samle vin, skrive litt, feste, få andre til å le ++. Med andre ord: Stort sett det andre ungdommer også liker.